De status van al uw gebouwen in één overzicht op Google Maps gepresenteerd!

Bakos Energy Aware laat u één oogopslag in Google Maps in één oogopslag de status van uw gebouw(en) gebonden installaties zien. Dit kan op een computer, laptop, tablet of smartphone zijn. Als alle iconen op uw schermgroen zijn dan zijn er geen storingen te melden en dat betekent dat alle installaties naar behoren functioneren. Als u een andere kleur dan groen ziet, dan is er iets aan de hand. Klik op het icoon en u ziet direct de locatiegegevens en wat er aan de hand is in welk deel van de installatie.

Storingsoverzicht

Daarnaast heeft u de beschikking over een duidelijk storingsoverzicht dat u niet alleen inzicht geeft in het aantal storingen maar ook in het type storing. U kunt zelf zien wanneer een bepaalde storing steeds terugkomt en uw installateur daarop aanspreken.

 

Als u ook gebruik maakt van onze MELDBANK module dan worden storingen automatisch en direct door gemaild (Alerts) aan u, uw technische dienst en/of installateur. De ontvanger van dit “storingsbericht” weet in dat geval direct wat er aan de hand is en op welke locatie. Nadat hij de storing heeft opgelost, kleurt het icoon weer groen.

Voordelen

  • U heeft in één oogopslag een volledig overzicht van de status van alle gebouwen of ruimtes (middels Google Maps)
  • Een statusverandering valt direct op door de veranderde kleur van één van de iconen
  • U heeft een overzicht van alle storingen

Wilt u meer weten of een afspraak met ons maken voor een kennismaking/presentatie?

Mail of bel ons 055-7600024!