Wij werken o.a. voor:

remeha

Remeha


Het samen bedenken en ontwikkelen van ideeën. Een voorbeeld hiervan is de proefopstelling van Ketels bij Zwembad Malkander> doelstellingen zijn 1. Duurzame en realistische praktijk testopstelling voor Remeha en 2. substantiële reductie in de energiekosten voor het zwembad.
Accres

Accres


Bakos verzorgd het onderhoud en beheer van gebouwen zowel op locatie als ook op afstand. Voor dit laatste maakt Bakos gebruik van haar online gebouwen monitor Bakos Energy Aware,
Corporate Services

Corporate Services


Bakos brengt de klachten van gebouwgebruikers in kaart en analyseert deze klachten. Vervolgens stelt Bakos verbetervoorstellen op, inclusief begroting, en bespreekt deze met Corporate Services. Diverse projecten worden vervolgens onder directievoering van Bakos uitgevoerd en opgeleverd.
Konot

Konot


Naar aanleiding van klachten van leerlingen en leerkrachten mbt kou, lawaai en muffe heeft Bakos een advies uitgebracht aan Konot. Dit advies was gebaseerd op verregaande aanpassingen van de toenmalige luchtbehandeling en regelsysteem. Op dit moment is Bakos in de laatste fase van de oplevering. Vrijwel alle klachten zijn op dit moment opgelost. Bij de finale oplevering zullen alle klachten opgelost zijn.
PCBO

PCBO


Bakos advisereerd PCBO onder andere op het gebied van gebouwgebonden installaties, installatiedelen en regelsystemen voor zowel nieuwbouw, renovatie als vervanging. Met het inzetten van Bakos Energy Aware, de door Bakos ontwikkelde gebouwen monitor, monitort Bakos alle Schoolgebouwen van PCBO. Deze monitoring bestaat o.a. uit Energiemonitoring, het verzenden van storingen via de meldbank, het maken van analyse en management rapportages. Op basis hiervan worden installaties getuned en of geoptimaliseerd. Het resultaat is verduurzaming en reductie op de energielasten.
wpm-groep

WPM-groep


Bakos brengt de klachten van gebouwgebruikers in kaart en analyseert deze klachten. Vervolgens stelt Bakos verbetervoorstellen op, inclusief begroting, en bespreekt deze met WPM Groep. Diverse projecten worden vervolgens onder directievoering van Bakos uitgevoerd en opgeleverd.
proo

PROO


Bakos advisereert Proo onder andere op het gebied van gebouwgebonden installaties, installatiedelen en regelsystemen voor zowel nieuwbouw, renovatie als vervanging (MJOP). Met het inzetten van Bakos Energy Ware, de door Bakos ontwikkelde gebouwen monitor, monitort Bakos alle Schoolgebouwen van Proo. Deze monitoring bestaat o.a. uit Energiemonitoring, het verzenden van storingen via de meldbank naar de installateurs, het maken van analyse en management rapportages. Op basis hiervan worden installaties getuned en of geoptimaliseerd. Het resultaat naast verduurzaming en reductie op de energielasten is een volledig geautomatiseerd systeem dat vaak op voorhand problemen (voor)meld aan de juiste ontvangers.
dwindle

Dwindle


Bakos heeft met Dwindle een hechte samenwerking waarbij beide partijen gebruikmaken van elkaars know-how.
apeldoorn

Gemeente Apeldoorn


Bakos adviseert de gemeente Apeldoorn op het gebied van gebouwtechnische installaties inclusief regelsystemen. Het bewaken (op afstand) van leegstand panden en overig advies op bijvoorbeeld verduurzamings- en energiebesparings-doelstellingen van de gemeente.